Szukamy osób na stanowisko: kucharz/ kucharka/ pomoc kuchenna
1Zakres obowiązków ?
- ręczne lepienie pierogów,
- przygotowywanie farszów i ciasta,.
- przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem i obowiązującymi normami,
- dbanie o jakość i estetykę serwowanych dań,
- utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
- przestrzeganie zasad higieny oraz systemu HACCP,
- przygotowywanie składników do gotowania,
- kontrola jakości żywności i zapasów,
- współpraca z zespołem kuchni.
2Wymagania ?
- preferowane osoby z doświadczeniem na stanowisku kucharza/ kucharki/pomocy kuchennej,
- znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych,
- umiejętność pracy w zespole,
- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologiczne lub gotowość do ich wyrobienia,
- samodzielność,
- sprawność manualna i dokładność w wykonywaniu prac kuchennych,
- dobra organizacja pracy,
- gotowość do podjęcia pracy zmianowej.
3Co oferujemy ?
- terminowo wypłacane wynagrodzenie w stabilnej, przyjaznej firmie,
- wszelkie niezbędne narzędzia, odzież, obuwie oraz środki ochrony osobistej do pracy,
- zniżki na posiłki,
- opiekę medyczną i ubezpieczenie grupowe,
- kartę Multisport.
4Kontakt
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres: sekretariat@prowod.pl lub złożenie go osobiście w Spółce Prowod w Opolu- Czarnowąsach, ul. Janiny Kłopockiej 3.
5Wymagane klauzule oraz zgody
W dokumentach rekrutacyjnych prosimy o dopisanie klauzuli zgody w treści jak niżej. Dokumenty aplikacyjne pozbawione klauzuli zgody, nie będą rozpatrywane.
-
"Oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Prowod Sp. z o.o. wszystkich moich danych osobowych ujawnionych w złożonych przeze mnie dokumentach rekrutacyjnych, na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji na stanowisko Kucharz/ Kucharka zgodnie z art. 6 ust.1 lit. a) i art. 9 ust.2 lit. a) - RODO."
-
"Ponadto, wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych ujawnionych w złożonych przeze mnie dokumentach rekrutacyjnych, na potrzeby przeprowadzenia przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Prowod Sp. z o.o., zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a) RODO."


